Sport

Felállt a padlóról, de kikapott a Rangers

ny-rangers-nj-devils (new york rangers, )
ny-rangers-nj-devils (new york rangers, )

A New York Rangers háromgólos hátrányból egyenlített, végül 5-3-ra kikapott a New Jersey Devilstől az NHL keleti főcsoportdöntőjében.

A tengerentúli profi hokiliga magyar idő szerint csütörtök hajnali játéknapján egy mérkőzést rendeztek, a New York a New Jerseyt fogadta. A Devils elképesztően kezdte a meccset, az égiekkel is lepaktáló vendégek szűk tíz perc alatt három góllal is elhúztak. Brandon Prust még az első harmadban szépített, majd Ryan Callahan második játékrészben szerzett találata után már csak egy volt a Jersey fórja.

A harmadik felvonás első másodperceiben Martin Brodeur bakizott a kapu mögött, Marian Gaborik pedig rutinosan a kapujába visszarongyoló veterán hálóőrre ütötte a korongot, a portás pedig a kapuba szerencsétlenkedte a pakkot , egál lett az állás. Őrült hajrá vette kezdetét, majd bő négy perccel a rendes játékidő letelte előtt Ryan Carter közelről mattolta Henrik Lundqvistet, eldöntve a meccset. A győzelmet Zach Parise biztosította be egy üres kapus találattal.

Nagy csatában nyert a Devils:

A Devils ezzel idegenben került előnybe a párharcban és csak egy győzelem választja el a továbbjutástól. Magyar idő szerint szombat hajnalban akár a Stanley Kupa döntőjébe is bejuthatnak az Ördögök.

KEredmény – NHL, keleti főcsoportdöntő, 5. mérkőzés

New York Rangers – New Jersey Devils 3-5

Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-2 a Devils javára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik