Sport

Nászútra ment és vett egy traktort az úszás Terminátora

KISBENEDEK Attila / AFP
KISBENEDEK Attila / AFP

Váratlan lépésre szánta el magát a júniusi, budapesti úszóvébén Caeleb Dressel, az amerikaiak hétszeres olimpiai és 14-szeres világbajnoka, aki két aranyérem megszerzése után előbb címvédőként visszalépett a 100 méteres gyorsúszástól, másnap pedig az egész viadaltól.

Kapcsolódó
Példátlan magyar dominanciát hozott a junior úszóvébé
Második hely az éremtáblán, Pádár Nikolett és Molnár Dóra lett a vb két legeredményesebbje.

Akkor az amerikai szövetség csak annyit közölt, hogy mindig is a sportoló egészsége a legfontosabb és megad Caelebnek minden segítséget a gyors felépüléshez: Lapértesülések szerint azonban nem fizikális, hanem mentális problémák állhattak a háttérben.

A 26 éves klasszis hétfőn az Instagram-oldalán jelentkezett, hogy megossza rajongóival, mivel is foglalkozott az elmúlt hetekben.

„A világbajnokság óta nem úsztam, és őszintén mondhatom, hogy boldog vagyok anélkül is. Pedig nagyon hiányzik. Ugyanakkor elmentem nászútra Izlandra, vettem egy traktort, kirándultam a világ leghosszabb túraútvonalán, az Appalache-ösvényen, és úsztam néhány lamantinnal.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Caeleb Dressel (@caelebdressel) által megosztott bejegyzés

Hozzátette, hogy élete egy pontján úszóként is boldog volt, arra törekszik, hogy ez az állapot ismét eljöjjön, de most úgy érezte, szünetre van szüksége.

Ugyanakkor az úszás Terminátora, azt ígérte:

Visszajövök!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik