Belföld

Megfenyegették Molnár Oszkárt

Lőszert és MSZP-s szórólapot kapott az edelényi polgármester a "Romák angyalaitól".

Újabb életveszélyes fenyegetést kapott Molnár Oszkár, Edelény polgármestere – tájékoztatta a borsodi város polgármesteri hivatalának kabinetirodája pénteken az MTI-t.

A Budapesten feladott, a polgármesteri hivatal címére érkezett levélben éles lőszert, “Romák angyalai” szövegű papírt és MSZP-s szórólapot küldött a magát Demokratikus Hálózat Roma-Magyar Tagozatként megjelölő feladó.

A kabinetiroda közölte: a Demokratikus Hálózat nevű szervezet már korábban is próbálta zaklatni a polgármestert, amikor Budapestről Edelénybe utaztak azért, hogy gumikalapácsot adjanak át, amelyet aztán egy televíziós műsorban Szanyi Tibor szocialista országgyűlési képviselő kézbesített. A küldeményt az összes többihez hasonlóan egy titkárnő bontotta fel, majd értesítették a rendőrséget.

Molnár Oszkár nem először kapott életveszélyes fenyegetést. A korábban a polgármesteri kabinet címére megküldött elektronikus levélben azt írták: “Polgármester Úr! Meg fogsz dögleni Te szemét fasiszta fideszes barom!”

Molnár Oszkár a Fidesz országgyűlési képviselője, a párt viszont a 2010-es választáson Borsod-Abaúj-Zemplén megye 8-as választókerületében nem őt, hanem Daher Pierre kórházigazgatót indítja. Molnár Oszkár ennek ismeretében közölte: függetlenként megméretteti magát.

A polgármester ezen a héten jelentette be: ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a legfőbb ügyésznél az állítása szerint a magzatukat a magasabb pótlék reményében szándékosan károsító terhes nők ügyével kapcsolatban, több bűncselekmény gyanúja miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik