Szórakozás

Jennifer Lopez már 20 évvel ezelőtt is azt mondta, hogy Vegasban fog hozzámenni Ben Affleckhez

Dominique Charriau / WireImage / Getty Images
Dominique Charriau / WireImage / Getty Images
Múlt hétvégén házasodtak össze.

Jennifer Lopez és Ben Affleck múlt szombaton keltek egybe egy Las Vegas-i kápolnában, a hírről maga az énekesnő tájékoztatta a rajongókat. Lopezék tavaly jöttek újra össze, előtte 17 évig külön voltak, miután 2004-ben szakítottak egymással. Ekkoriban már az esküvőjüket is tervezték, ám végül elhalasztották a lagzit, mivel olyan mértékű médiafigyelem alakult ki körülöttük, hogy úgy érezték, képtelenek lennének élvezni életük nagy napját.

Kapcsolódó
Jennifer Lopez és Ben Affleck titokban összeházasodtak
Las Vegasban álltak sorba, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

A PopStart egyik adásából a minap kiderült, hogy a pár már két évtizeddel ezelőtt is Las Vegas-i esküvőn gondolkodott. A műsorban bejátszottak egy 2002-ben készült interjút, melyben a műsorvezető éppen az eljegyzése után faggatja Lopezt. A férfi azt boncolgatja, hogy talán egy kietlen sivatagban vagy egy éppen repülő, hatalmas utasszállítón lenne-e alkalmasabb összeházasodniuk Ben Affleckkel, mire JLo egyszer csak rávágja, hogy

Vegasban!

Végül is húsz év távlatából, de valóban így lett.

A házaspár egyébként jelenleg Párizsban tölti nászútját, ahová több lap szerint is mozaikcsaládként kísérték őket a gyerekeik. Afflecknek korábban Jennifer Garnertől született két lánya és egy fia, Lopez pedig 2008-ban hozta világra Marc Anthonyval közös ikreiket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik