Gazdaság

Elvileg már működik az OTP netbankja, gyakorlatilag nemigen

internet bankolás (internet bank, mobiltelefon, átutalás, )
internet bankolás (internet bank, mobiltelefon, átutalás, )

Tegnap fél napig nem lehetett utalni, mert nem működött a mobil aláírás. Mára úgy tűnt, ezt a hibát korrigálták. De most meg iszonyú lassú az ügyintézés az OTPdirekten.

Tegnap dél után nem sokkal adtunk hírt róla, hogy nem működik az OTP netbankja. Este tíz körül még kint volt az oldalon a felirat, hogy még mindig nem használható náluk a mobil aláírás, s hogy e miatt nem lehet utalni.

Ekkorra már az a felirat is kikerült, hogy a hosszú hétvégén indított utalások egy része nem teljesült hétfőn, de keddre ez rendeződik. Este tíz körül egyébként próbáltuk, de még nem lehetett utalni. Most az oldalon az szerepel, hogy a hosszú hétvégei tranzakciókat már elküldték.

S eltűnt az a felirat, amely tegnap még arról tájékoztatott, hogy a mobil aláírás nem működik. Tehát elvileg minden rendben kellene hogy legyen. Csakhogy nincs. A rendszer iszonyú lassú. Olyannyira, hogy egy-egy kattintás után 5-10 percet is várni kell. S közben ki is futhatunk az ügyintézéshez rendelkezésre álló időből. Vagyis most sem tudunk utalni online bankunk használatával. Vagy ha igen, csak hosszas várakozás után.

Az OTP-t kérdeztük, mikorra lehet teljes értékű a szolgáltatás. Amint válaszolnak, jelentkezünk.

Délben a Figyelő Online azt írta, hogy a bank cáfolja a hekkertámadásról szóló híreket. Ha pedig valakinek kára származott a leállás miatt, annak kivizsgálják az ügyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik