Szórakozás

Mádai Vivien: Hát így történt… az ELLE magazinnál folytatom

tv2
tv2

Mádai Vivien az ELLE magazin új főszerkesztője, adta hírül a lap szerda délelőtt. A műsorvezető a Mokka stúdiójából csatlakozott a lap szerkesztőségéhez, miután az előző főszerkesztő, Liptai Lívia 17 év után távozott az ELLE-től.

Kapcsolódó

Mádai szűkszavúan, de megszólalt minderről az Instagramon.

Ígértem nektek, hogy mesélek majd arról, hogy alakul az életem a doboz után. Hát így történt… az ELLE magazinnál folytatom. 🙃

– írta, majd azt részletezte, mi várható a lapban.

„Tudjátok, én őszintén hiszem, hogy ebben a fejre állt világban ér még cukaharával indítani a napot, van még cinkos összekacsintás a másikkal, ha otthagy minket a troli, és szégyen nélkül vállalhatom, ha valami fáj. Mert nekem is fáj. Akkor is, ha más szerint nekem könnyű. Hiszem, hogy bár a veszteség, ami minket ér, örök és megmásíthatatlan bélyegeket éget belénk, a nyomokat, ha nem is tüntethetjük el örökre, halványíthatjuk. De hiszem azt is, hogy az éremnek mindig két oldala van, legyen az egy olimpiai medál vagy egy vacak régi ötforintos. És azt, hogy az esély mindenkinek jár, emelkedjen bármilyen magasra, vagy zuhanjon a legmélyebbre. Hogyan állhatunk fel traumáink gáncsaiból, meddig akarunk a berögzült narratíváink rabjai lenni, és talán a legfontosabb: hányszor születhetünk újjá egy élet során?”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik