Szórakozás

Hódi Pamela várandósan elsírta magát, amikor meglátta, hány kiló

Youtube / TATÁR CSILLA
Youtube / TATÁR CSILLA
Minden vizsgálat alkalmával csukott szemmel állt mérlegre, de egyszer muszáj volt ránéznie egy dokumentumra, amire a súlyát is feljegyezték.

Hódi Pamelát és párját hamarosan a Drágám, add az életed! új szériájában láthatják a nézők. Az influenszer az elmúlt több mint egy évben tudatosan tartotta magát távol a tévéképernyőtől, sőt, az Instagramján sem jelentek meg róla olyan gyakorisággal tartalmak, mint a második terhessége előtt.

Kapcsolódó

A Mokka mai adásában elmondta, hogy akkoriban nem szívesen nézte vissza magát, várandóssága alatt pedig minden alkalommal csukott szemmel állt mérlegre az orvosi vizsgálatok alkalmával, nem akarta ugyanis tudni, hogy mennyit hízott.

Egyszer sajnos el kellett küldenem egy információt az orvosnak. Kinyitottam a dossziét, és mondom: ennyi kiló vagyok? Tényleg, konkrétan elsírtam magam, holott nyilván érezte ezt a szervezetem és a testem

– mondta.

Hódi Pamela azóta sokat fogyott, állítása szerint úgy dobta plusz kilóit, hogy a rengeteg házimunka és a gyereknevelés mellett sokszor enni is elfelejt. Most már készen áll arra, hogy több felkérésre mondjon igent, nagy visszatérésre viszont egyelőre nem gondol, figyelme jelentős részét a lányaira fordítja. Több gyereket egyelőre nem terveznek a férjével, úgy érzi, így teljes a családjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik