Szórakozás

Gáspár Győzőékkel, Varga Viktorékkal és Hódi Pameláékkal jön a Drágám, add az életed! új évada

TV2
TV2
A műsorvezetők Till Attila és Köllő Babett lesznek.

Köllő Babett és Till Attila műsorvezetésével debütál a Drágám, add az életed! vadonatúj szériája. A megújult évad május 9-én startol el, hétköznap esténként eddig nem látott feladatokban küzdenek egymással a vetélkedő párok. Az évadban olyan hazai hírességek szerepelnek majd, mint Bódi Csabi és Bódi Gina, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha, Visváder Tamás és Palácsik Lilla, Kökény Attila és Kökény Aranka, Heatlie Dávid és felesége, Dóri, Voksán Virág és Valentényi Laci, Hódi Pamela és Tóth Bence, Jolly és Szuperák Barbara, Kandász Andi és Borszéki Ferenc, Henry Kettner és Kiss Rebeka, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Kótai Misi és Kótai Kriszta, Solti Ádám és Solti Berni, Cooky és Szécsi Debóra, valamint Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viki. Az újítás szerint nemcsak a férfiak, hanem nők is versenyeznek majd a nyereményért.

Köllő Babett most először vezet műsort, aki elmondta, már a forgatások előtt is bejárt a stúdióba, hogy kicsit szokja a környezetet.

 Eleinte izgultam, hogy mennyire gyorsan tudok majd belerázódni a műsorvezetői feladatkörbe, de szerencsére már az első nap után olyanok voltunk Tillával, mint egy összeszokott páros. Napról napra egyre jobban összecsiszolódtunk, jó vele dolgozni, élveztem minden pillanatát. Ha munkáról van szó, maximalista vagyok, és Tilla is éppen ilyen típus. Időnként olyanok voltunk mintha mi lennénk az adott hét ötödik párosa. Izgalmas ez a játék, hiszen már a hét elején kirajzolódott, hogy melyik kapcsolatnak milyen a dinamikája, hol, ki hordja a nadrágot, adott esetben milyen lappangó feszültség van a két ember között. Igazi házibuli hangulat uralkodott a stúdióban, volt, aki poénra vette a küzdelmet, míg mások vérre menő csatákat vívtak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik