Foci

A Bayern vezérét becsapták

Uli Hoeness, a Bayern München labdarúgócsapatának klubelnöke úgy érzi, hogy Arturo Vidal megszegte szavát, és becsapta, átverte a német rekordbajnokot.

A német legenda állítása szerint a 24 éves chilei középpályás szavát adta és úgy nyilatkozott, hogy Leverkusenből – szándéka szerint – egyenes út vezet Münchenbe. Ezt az ígéretét a gyógyszergyáriak volt, és a müncheniek jelenlegi edzőjének, Jupp Heyknesnek tette egy telefonbeszélgetés alkalmával.

A fordulatot a Juventus idézte elő, az olasz klub komoly erőfeszítést tett, hogy megszerezze a játékost, és lapinformációk szerint ötéves szerződést kötött a sokoldalú játékossal (a chilei már orvosi vizsgálaton tartózkodik Torinóban). Vidal védelmében érdemes megemlíteni, hogy a Bayer Leverkusen vezetősége kategorikusan kijelentette, közvetlen riválishoz nem engedik el a 35-szörös válogatott középpályást, csak külföldre igazolhat.

Hoeness kifakadása után annyival egészítette ki mondandóját, hogy valójában megérti a játékost, mert nagyon nehéz döntés lett volna Münchenbe költözni. Az legutóbbi információk alapján a „bőrnadrágosok” vezérkara nem tervezi, hogy új játékossal tölti be a Vidal elszalasztása miatt „keletkezett” űrt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik