Belföld

Sztárügyvédnek adta ki magát egy hajléktalan

Csalás és lopás miatt ítélték el azt az angol hajléktalant, aki a fizikai hasonlóságot kihasználva egy jogásziroda vezetőjének adta ki magát, hogy könnyebben ismerkedhessen nőkkel.

A 47 éves Paul Bint azt állította társkereső rovatokban feladott hirdetéseiben, hogy ő Keir Starmer, a jól menő ügyész, aki luxuslakásban él és luxusautókat gyűjt, övé például az az Aston Martin, amellyel James Bond száguldozott a Goldeneye című filmben – írja a BBC.

Bint bevallotta a bíróságon, hogy több sikeres személynek is kiadta magát, de egyébként semmi rosszat nem tett. Csupán arra volt kíváncsi, hogy az így kötött „barátságaiból” lehet-e valami „hosszútávú”. Amikor azonban megtudta, hogy az egyik randevúpartnere egy másik férfivel is találkozgat, összefirkálta falát, majd riválisára kente.

A férfit két esetben találták bűnösnek más személyazonosságával való visszaélés miatt, a számlájára írtak azonban még több esetet, például egy nyaklánc elrablását, hitelkártyás csalásokat engedély nélküli vezetést és egy taxis átverését. Őrizetben tartják, amíg november elején el nem ítélik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik