Foci

Kitömte ellenfelét a Real Madrid

Cristiano Ronaldo mesterhármast jegyzett, a blancók egy megválaszolatlan hetest lőttek a Málagának.

Az első fél órában még csak nehezen akart összejönni a gól a Real Madridnak, Karim Benzema egy kitekert és elegáns mozdulattal szerezte meg aztán a vezetést a hazaiaknak, ettől pedig beindult a henger, Di María és Marcelo is mattolta az amúgy nagyszerű napot kifogó Caballerót – a gall egy lesgólt is szerzett, a játékvezető helyesen érvénytelenítette.

A második félidő Cristiano Ronaldoról szólt, előbb bevetődve lőtt a kapuba, majd büntetőből is betalált (Gaspart szórta ki a játékvezető második sárga lapja után), végül a csereként beálló Canales passzát értékesítette. Mindeközben Benzema is betalált, így sima 7-0 lett a meccs vége.

A meccs drámája egyértelműen Calaé volt, a fiatal játékos most debütált a Málagában, azonban csereként kevesebb mint tíz percet tölthetett a pályán, egy rossz lépésnél aláfordult a bokája, hordágyon kellett levinni. A túloldalon Ronaldo fejezte be idő előtt, így a kiállítást is beleszámítva 19-en fejezték be a pályán a mérkőzést.

Eredmény:
Real Madrid – Málaga 7-0 (Benzema 27., 62., Di María 35., Marcelo 45., Cristiano Ronaldo 51., 68., 77. – a másodikat 11-esből)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik