Élet-Stílus

Mellimplantátumokra ígér pénzt a nőknek egy máltai képviselőjelölt

webphotographeer / Getty Images
webphotographeer / Getty Images
Parlamenti választásokat tartanak Máltán március 26-án. A képviselőházba nem csak a pártok jelöltjei, de függetlenek is szeretnének bejutni. Utóbbiak közül egy, meglehetősen sajátos kampányígéretekkel próbálja maga mellé állítani a szavazókat.

Meghökkentő kampányígérettel irányította magára a figyelmet Nazarene Bonnici, ismertebb nevén Żaren Tal-Ajkla, a máltai parlamenti választások független jelöltje – írja a Lovin Malta.

Van egy ajánlatom a nők számára nőnap alkalmából. Ha az emberektől bizalmat kapok, és megválasztanak független parlamenti képviselőnek, létrehozok egy alapot, hogy minden nő mellimplantátumot csináltathasson magának.

A képviselőjelölt hozzátette, minden igénylő négyezer eurót (több mint másfél millió forintot) kapna a plasztikai műtétre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lovin Malta (@lovinmalta) által megosztott bejegyzés

Żaren Tal-Ajkla többször is elindult már függetlenként a választásokon, és nem ez volt az első eset, hogy valamilyen viccesnek szánt, meghökkentő bejelentéssel hívta fel magára a figyelmet. A férfi története már egy játékfilmet is inspirált, a Limestone Cowboy című dráma 2017-ben jelent meg.

A mostani kijelentése azonban több kritikát is kapott: szexistának, hímsovinisztának és idejétmúltnak bélyegezték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik