Belföld

Orbán zárt körben kapcsolta kampányüzemmódra a józsefvárosi fideszeseket

A miniszterelnök szombaton a józsefvárosi és a ferencvárosi Fidesz „Télzáró csapatösszetartás” elnevezésű zárt körű rendezvényén vett részt. Orbán Viktor a Facebook-oldalán egy egyperces videót tett közzé a fellépésről.

A képek tanúsága szerint a fideszes közönség lendületbe hozta Orbánt. Az ebéddel, cigányzenével, fideszes lufikkal felpörgetett tagság előtt a miniszterelnök a szokásos pulpitus helyett az asztalnál állva adta elő a Továbbmegyünk. Előre, nem hátra! választási szlogen szónoklattá bővített változatát.

Az eseményt előzetesen nem hirdették meg. A józsefvárosi Fidesz oldalán közzétett képek tanúsága szerint a rendezvényen házigazdaként ott volt Kocsis Máté, Sára Botond és Böröcz László is.

A VIII. kerületben a hét közepén tartották a Polgárok Házában Kocsis Máté és Sára Botond lakossági fórumát. Arról az eseményről közzétettek ugyan egy regisztrációs felhívást a Facebookon, a sajtót azonban egyáltalán nem engedték be.

A budapesti 6-os választókerületben Kocsis Máté az országgyűlési képviselő, de mivel az idei választáson már nem kell az egyéniben megmérettetnie magát, korábbi helyettese, Sára Botond indul majd helyette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik