Belföld

Félelem és döbbenet ül Tatárszentgyörgyön – videó

Több ezer ember gyászától kísérve eltemették a Pest megyei Tatárszentgyörgyön meggyilkolt ötéves Csorba Robit és 27 éves édesapját. Az FN tudósítói a helyszínt járva azt tapasztalták, a falu lakói még mindig nem ocsúdtak fel a döbbenetből. Tekintse meg helyszíni videónkat!

Az FN Tatárszentgyörgyön járt tudósítója szerint a faluban élők hangulatát jól jelzi, hogy többen már Csorbáék említésekor sírva fakadtak, de volt, aki félelmében inkább kerülte a kérdéseket.

Csorbáék házáról még a tűzvész után is látszott, nem a nincstelenek közé tartoztak. A megtámadott épület falain festék, az üszkös tetőgerendán még fent van a parabolaantenna tányérja. A helyiek szerint Csorbáék egyetlen „bűne”, hogy ők laktak a település szélén, házuk sarkában erdei út kanyarodott, így a gyilkosok biztosra mehettek.

Esélyt amúgy sem adtak a Csorba családnak, akikre éjszaka gyújtották a házat, majd lelőtték az ablakon át menekülő óvodást és édesapját. A lapunknak nyilatkozó tatárszentgyörgyiek mind azt mondták, félnek az újabb támadástól, amelynek bárki áldozata lehet, hisz okot Csorbáék sem adtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik