Belföld

Kommandósok kaptak el három rablót

Feltehetőleg rablásra készült az a három férfi, akiket összehangolt akció keretében fogtak el Kiskunhalason szerdán – közölte a helyi rendőrkapitányság vezetője.

Kiskunhalas alsóvárosi részén csaptak le a gyanúsítottakra, akikről feltételezhető volt, hogy rablásra készülnek. E teóriát igazolni látszik, hogy az elfogott banda tagjainál álarcokat és fegyvert is találtak – mondta Husti János.

Még tartanak a kihallgatások és házkutatások. Az akciót a tatabányai kapitányság és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársaival közösen hajtották végre. Valószínűség kezdeményezik majd az őrizetbe vett három férfi előzetes letartóztatását.

Az esetről a Bács megyei hírportál úgy tudja: reggel nyolc óra előtt néhány perccel a Nemzeti Nyomozó Iroda állig felfegyverzett, golyóálló mellényes, fekete ruhás kommandósai Kiskunhalason a Baross és Batthyány utca kereszteződésében, a katolikus temető közelében kényszerítettek megállásra egy fehér Opelt. Legalább két tucat kommandós és rendőr intézkedett a helyszínen. Az autóból több férfit kiszállítottak, földre fektették, majd falhoz állították őket, és fekete csuklyát húztak a fejükre.

A mintegy félórás intézkedés végén bilincsbe verve vitték őket a helyi rendőrkapitányságra. A baon.hu meg nem erősített hírei szerint egy ékszerrabló banda három tagját fogták el, akik az ország több pontján is fosztottak ki ékszerboltokat. Állítólag erre készültek Kiskunhalason is. A rendőrség azonban egy bejelentés nyomán még időben lefülelte őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik