Élet-Stílus

Megmutatta a bőrápolási rutinját a nő, meglepő szerkezetet használ hozzá

A termékleírásnál valószínűleg nem ez a használati mód volt feltüntetve.

Bőrápolási rutin, a közösségi oldalakat nézegetve nehezen lehet elképzelni, van ennél fontosabb a 21. században. Olyan komolysággal rakják fel mindenféle emberek az – alig szponzorált – módszerüket, mintha minimum akkora horderejű ügy lenne ez, mint a klímakatasztrófa megelőzése.

Hillary is feltöltötte a maga módszerét a TikTokra. Egy rózsaszín pórustisztító eszközt „pórusszopót” használ, ami „szívja és pulzálja a bőrt, hogy beindítsa a vérkeringést”, és az Amazonon meg is lehet vásárolni.

Be is kapcsolhatod a több stimuláció érdekében. Csodálatos! Fent van az Amazonon és a TikTok arra késztetett, hogy megvegyem

– mondja a nő a videóban.

@simply.hillary

What made me go viral? #poresucker #selfcare #tiktokmademebuyit #momlife #momsoftiktok #VansCheckerboardDay #BetterTogetherChallenge

♬ original sound - Hillary

Csakhogy a rózsaszín szerkezet nem egy arcmasszírozó készülék, azt alapesetben a test egy lentebbi zónájában használják. Vagyis egy szexjátékszer.

Persze erre többen fel is figyeltek, és figyelmeztették a nőt, nem megfelelően használja az eszközt. Ugyanakkor ezek a kommentelők pedig arra nem fordíthattak elég figyelmet, hogy vélhetően csak humorizál Hillary.

Egy kommentelő önkritikusan be is vallja, őt sikerült átverni:

Nem én voltam az, aki rákeresett a pulzáló pórusszopóra az Amazonon

– idézte a Mirror.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik