Belföld

Nem volt bekötve – meghalt egy 9 éves kislány

Életét vesztette az a 9 éves kislány, aki tegnap egy balesetben kiröpült az autóból, majd ráesett a személygépkocsi. A sofőr ittas volt.

Egy 9 éves kislány meghalt, amikor kirepült egy megpördülő személyautóból és az úttestre dőlő jármű a gyermekre esett. A hátsó ülésen a kislány mellett utazó 12 éves kisfiú súlyos sérülést szenvedett – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.


A pénteken este történt balesetkor, egyik gyermek sem használta a biztonsági övet, a sofőr pedig ittasan vezetett – tette hozzá Oravecz Éva. A sajtóügyeletes elmondta: a helyszínelés adatai szerint, a Heves és Boconád közötti útszakaszon Boconád felé haladó személygépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a jármű sebességét, ezért egy balra ívelő kanyarban kisodródott.


Megpróbálta a járművet visszairányítani az úttestre, ez azonban nem sikerült. Az autó továbbsodródott a baloldali útárokba, ahol felborult, majd visszaesett az úttestre. Eközben zuhant ki az ajtón keresztül a járműből a hátsó ülésen utazó kilenc éves kislány, majd a gépkocsi rádőlt. A kislány olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik