Élet-Stílus

Tengeri csiga kelt ki a kisfiú térdéből

A család kedvence lett a Turbó névre keresztelt puhatestű.

Tengeri csiga tojásokra esett a 4 éves Paul Franklin a tengerparton a családi nyaralása során, ám anyukája csupán egy átlagos sebnek gondolta a fia térdén keletkezett sérülést. Ezért antibiotikumos folyadékkal letisztította, majd bekötötte.

Egy héttel később azonban a kaliforniai gyerek sebe felszakadt, miután korcsolyázás közben elesett. A térde bevörösödött, megdagadt, és forróvá vált. Az orvosok Staphylococcus fertőzésre gyanakodtak, ezért szövetmintát vettek, és nagy adag antiotikummal hazaküldték Pault. Tíz nappal később elmúlt a gyulladás, és a család azt hitte, hogy most már minden rendben a gyerekük térdével, ám a kisfiú újra elesett, és ismét megütötte a már eddig is fájó térdét, amely ettől újra begyulladt.

Forrás: Daily Mail

Édesanyja, Rachel úgy döntött, hogy átöblögeti a sebet, mivel szerinte ezt nem tették meg a kórházban. Ám amikor összenyomta fia horzsolását, teljesen ledöbbent: egy kis fekete csiga mászott elő a sebből. Először azt hitte, hogy egy kődarab, ám idővel világossá vált, hogy egy puhatestűről van szó, amely valószínűleg akkor kerülhetett Paul bőre alá, amikor a tengerparton tengeri csiga tojásokra esett, és felhorzsolta a térdét.

Rachel most tengerbiológusokkal igyekszik felvenni a kapcsolatot, hogy kiderítse, hogy fordulhat elő ilyesmi. Mindenesetre a kis jószág új otthont kapott, miután kikelt Paul térdéből: jelenleg a családdal lakik (berakták az akváriumba a Dory nevű haluk mellé), és gazdája Turbónak keresztelte el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik