Ha kevés a hozzávaló – Csokis-karamellás ropogós a Konyhabulitól
Íme az édesség, amit kifejezetten azoknak ajánlunk, akik éppen kifogytak a hozzávalóból, no meg időből. A csokis-karamellás ropogós legnagyobb előnye ugyanis, hogy alig néhány dolog kell hozzá – néhány szelet csoki, meg egy kis kukoricapehely, cserébe villámgyorsan elkészül és isteni finom. Elkészítené? Kattintson ide a receptért!
Ha a tökéletest keresi – Tökéletes brownie recept a Falusi libák konyhájából
Bloggerünk azt írja, ez a most következő recept számára igazán különleges, legfőképp azért, mert már évek óta próbálkozik azzal, hogy elkészítse a tökéletes browniet és ez most úgy tűnik, sikerült is neki. Mint kiderült teljesen véletlenül botlott a most következő receptbe egy Martha Stewart interjúban, és az elhangzottak alapján még aznap elkészítette a sütit. Az eredmény pedig magáért beszél. Kíváncsi a receptre, kattintson ide!
Ha valami újdonságra vágyik – Csokoládé és lime mousse, málnával és balzsamecettel Szabó Veronika konyhájából
A hagyományos, karácsonyi desszerteken, a bejglin, a zserbón és a mézeseken kívül, ilyen csokoládé és lime mousse-t is készíthetünk az ünnepi asztalra, a vendégek és a családtagok örömére. Senkit ne tévesszen meg a címe, nem olyan bonyolult, igazából ez egy nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető, könnyű, gyümölcsös-csokis hab, amit különlegessé tehetünk azzal, hogy szép üvegpoharakban tálaljuk egy kis gyümölccsel és mentával. Íme a recept:
Könnyű és harapnivaló finomság – Csokis huncutság
Ha nem szeretne nehéz, tömős desszertet készíteni, és inkább egy pehelykönnyű, csokis finomsággal kedveskedne szeretteinek, akkor kifejezetten önnek ajánljuk a csokoládés-pekándiós kókuszgolyókat Klarissza falatozójából. Íme a recept!