Élet-Stílus

Íme a világ első, kifejezetten szellentés elleni szagelszívó berendezése

A kellemetlen fingszag ellen diszkrét megoldást nyújtó FartVac mindössze 10 dollárért, azaz kevesebb, mint 3 ezer forintért szerezhető be.

A FartVac fantázianéven futó vákuumot Terdd Ferguessen alkotta meg, és lényegében egy kézi működtetésű légpumpa, amely aktívszenes szűrőt használ a kellemetlen szagok elűzésére. Az eszközt ráadásul diszkréten el lehet rejteni a ruházat alá.

A találmányról beszámoló Indy100 szerint a termékleírásban ez áll:

A FartVac a világ első fingvákuum- és szűrőrendszere. A FartVac egy kézzel működtetett légpumpa, ami egy aktívszenes szűrő segítségével csökkenti a puffadás bűzét. Itt az ideje, hogy a normákat és az illemszabályokat az egészségeshez igazítsuk! Mostantól szégyen nélkül finghatsz – nincs többé fájdalom a természet elleni küzdelem és a gázok visszatartása közben.

Szóval, hogyan is működik a szerkentyű?

A weboldal szerint a vákuum „eltávolítja a ruha alatt lévő szellentést, és aktívszenes technológiával megszűri azt”. A honlap szerint a fingok „csapdába esnek” a ruháinkban, és „körülbelül 5 másodpercig nem szabadulnak ki a szálakból”. Ez az a pillanat, amikor a FartVac ki tudja szűrni a kellemetlen szagokat.

A szerkezetet kezelni is nagyon könnyű: csak a nadrágba kell a szagelszívő fúvókáját beletenni, nem pedig a tényleges alsó régióba.

Ugyanakkor a leírás arra is felhívja a figyelmet, hogy ne helyezzük a fúvókát egyik testnyílásunkba se. És arra sem vállalnak garanciát, hogy minden szellentéshez köthető kellemetlen szagot megszüntet a FartVac.

Ha az emberek a FatVac használata után is panaszkodnak, a cég „rostosabb étrendet és a hús és a tejtermékek kerülését” ajánlja.

Az Indy100-zal folytatott beszélgetésben Ferguessen a vákuum feltalálásának okaként a következőket említette:

Összességében csak próbálom jobbá és kényelmesebbé tenni a világot. Túl sok ember él a saját testének megjelenésével és működésével kapcsolatos szégyenben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik