Pályán kívül

80 milliót nyert a magyar pókeres

A Sunday Million jubileumi versenyén a negyedik helyezést érte el a guccyka felhasználónevű játékos.

A PokerStars már ötödik éve rendezi meg a Sunday Milliont, egy 200+15 dolláros No Limit hold’em versenyt, mely a világ legnagyobb heti online pókerversenyének számít. A hétvégi ünnepi megmérettetésre legalább ötmillió dolláros alapot garantáltak, illetve a győztes egy sportautóval is gazdagabb lett. A versenyre végül rekordszámú játékos regisztrált, és 59.128 pókeres vágott neki a játéknak. A nevezési díjakból összeadódó nyereményalap végül szintén rekordot döntött, összesen majdnem 12 millió dollár gyűlt össze.

A PokerStars Pro csapat tagja Tóth Richárd épp csak lemaradt a pénzről, 7457. lett, viszont több magyar játékos vihetett haza kisebb-nagyobb összeget. A magyarok össznyereménye több mint 100 ezer dollár. A legsikeresebb honfitársunk “guccyka” aki 12 órás pókerezés után került a döntő asztalhoz. Ott a játékosok végül alkut kötöttek a pénznyeremény felosztásáról, majd a sportautóért folytatódott a játék. A negyedik helyezés végül 411 ezer dollárt hozott guccykának.

Csaknem 15 óra játék után végül a Bdbeatslayer felhasználónevű játékos nyerte a versenyt. Az eredetileg az első helyezettnek kitűzött 1,655 millió dollárt azért nem kapta meg végül, mert az alku megkötésekor nem ő vezetett, így csak 671.090 dollárt utaltak a számlájára. Övé lett azonban a Lamborghini is. A legtöbb pénzt a harmadik helyezett, wrzr123 kereste, ő 844.200 dollárt kaszált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik