Élet-Stílus

Csirkefalatkákat követelt a rabló a Mekiben, de megelégedett a reggelivel, mert túl korán érkezett

Gerald Matzka / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP, illusztráció
Gerald Matzka / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP, illusztráció
A 10:30 az 10:30, nincs apelláta. (Már ha Angliában is fél 11-ig árusítanak reggelit a McDonald’s-ekben.

Februárban egy angliai McDonald’s-ba Rudi Batten mint rabló, nemcsak a kasszában levő pénzt követelte, hanem ételt is, de nem azt kapott, amit akart.

A Fox News számolt be arról, hogy a férfi azt állította, fegyvere van, és kényszerítette az étterem ügyvezetőjét, adja át a kasszákból a pénzt, és azt is, hogy nyissa ki neki az üzlet széfjét.

Kifelé menet aztán a chicken nuggetsből is követelt, de ez már nem jött össze neki. Emlékeztették, hogy még korán van és ilyenkor még csak a reggeli menüből árusítanak, arra viszont nem volt hajlandó, hogy várjon, míg kisütnek neki belőle. Úgyhogy beérte egy darab, de duplahúsos McMuffinnal.

Batten mintegy 200 ezer forintnak megfelelő összeget tulajdonított el, bűnösnek vallotta most magát a bíróságon. A rablás után felismerték a biztonsági kamerák felvételén és fel is adta magát még aznap. Kiderült, hogy a fegyvere egy töltetlen légpisztoly volt.

A bíró hat év börtönre ítélte.

A férfi a per alatt védelmében azt hozta fel, hogy az adósságait akarta kiegyenlíteni a pénzből, de már szégyelli magát érte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik