Kultúra

Britney Spears két hétig sírt, miután belenézett a róla szóló filmbe

Patrick T. FALLON / AFP
Patrick T. FALLON / AFP

Britney Spears kedden, egy Instagram-videóhoz írt bejegyzésében véleményezte először a róla készült dokumentumfilmet. Az énekesnő évekkel ezelőtti összeomlását és gyámság alá helyezését bemutató filmről mi is írtunk:

Kapcsolódó
Mit szólnál, ha nem használhatnád egyedül az internetet és a saját telefonod?
Csak mert Britney Spearsnek – közel a negyvenhez – ilyen alapdolgokhoz is engedélyt kell kérnie az apjától. Hogy miként jutottunk el a 2007-es eseményektől eddig, arról egy új dokumentumfilmből tudhatunk meg többet.

Spears most azt írta, nem nézte végig a filmet, de amit látott és amilyen fényben feltűnt a filmben, az rendkívüli mértékben felzaklatta. Emiatt két hétig sírt, sőt néha még ma is sír. A dokumentumfilmről konkrétan csak ennyit ír, végül pedig hozzáteszi, nem azért van a világon, hogy tökéletes legyen, mert az unalmas lenne. Ő inkább kedves akar lenni az emberekkel. Mindezt egy olyan videó mellé írta, amelyen az Aerosmith Crazy című dalára táncol, amit felfoghatunk az elmeállapotáról vonatkozó találgatások frappáns kommentárjaként is.

Britney Spears bírósági ügyeiben a legutolsó fordulat szerint apja, Jamie helyett a menedzsere lehet az állandó gyámja, viszont továbbra is az apja marad az egyik, vagyonkezelésért felelős ellenőrző személy körülötte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik