Belföld

Kármán-ügy: ötmillió forint a nyomravezetőnek

Ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az országos rendőrfőkapitány a pénteken megvert újságíró ügyében - olvasható a rendőrség internetes honlapján.

A hétfő délutáni közlemény szerint “az a személy, aki az eljárás sikeréhez vezető információt szolgáltat a rendőrség számára, bruttó 5 millió forint nyomravezetői díjban részesül”. A felhívás kitér arra is, hogy Bencze József országos rendőrfőkapitány a felderítés elősegítése érdekében döntött a nyomravezetői díj kitűzéséről.


Az olajszőkítési ügyekben is nyomozó Kármán Irént péntek éjjel Pesterzsébeten ütötték le és tuszkolták be egy kocsiba. Brutálisan megverték, majd összekötözve a lágymányosi Duna-parton hagyták, ahol egy horgász talált rá.


Az újságírót szombatra virradóra életveszélyes állapotban szállították a Szent János Kórház baleseti sebészetének intenzív osztályára, ahol azonnali életmentő műtétet hajtottak rajta végre, hogy elállítsák belső vérzését. A beteg állapotát stabilizálták, de valószínűleg még hetekig kórházi ápolásra szorul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik