Kultúra

Életrajzi film készül Robbie Williamsről

ANDREA DIODATO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
ANDREA DIODATO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Better Man címmel zenés életrajzi film készül Robbie Williamsről, írja a Deadline. Aprodukciót A legnagyobb showmant is jegyző Michael Gracey rendezi, aki coming of age-filmet szeretne készíteni az énekes életéről. Az alkotás Williams hihetetlen felemelkedéséről és sztárrá válásáról szól majd, de Gracey, természetesen nem hagyja ki belőle a drámaibb részeket sem, például az énekes különböző démonjait, melyekkel egy időben küzdött, miközben világsztárrá vált Angel című dalával.

A forgatás várhatóan nyáron kezdődik, melyről Gracey elmondta, hogy órákon át tartó beszélgetések előzték meg Williamsszel. Azzal kapcsolatban nagy a titkolózás egyelőre, hogy az énekes maga is szerepelni fog-e a filmben.

Robbie Williams 16 évesen, a Take That nevű fiúzenekar formációjában vált ismertté, a világra szóló népszerűséget szólóénekesként szerezte meg. Mindez elég gyorsan megtörtént, az énekes tizenkét stúdioalbuma közül tizenegy a brit slágerlisták élén végzett, hat albuma album pedig a száz legnagyobb számban eladott lemez között szerepel. Turnéira azonnal elkel az összes jegy, mellyel egy alkalommal be is került a Guinnes Rekordok Könyvébe, amikor az egyik turnéjára mindössze egy nap alatt 1,6 millió jegyet adtak el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik