Élet-Stílus

Túladagolta magát Viagrával – amputálni kellett a péniszét

A barátnőjének akart imponálni a 66 éves férfi.

A kolumbiai Gigante-ban élő idős férfi túladagolta magát Viagrával, és napokon keresztül erekciója volt. Az egykori politikus a barátnőjét szerette volna meglepni duzzadó férfiassággal, ám végzetessé vált a pirulabeszedés. Amikor végül orvoshoz fordult, már túl késő volt: begyulladt a heréje és a pénisze, sőt az utóbbiban töréseket is diagnosztizáltak. Így már csak egyetlen megoldás maradt: az amputáció, mert félő volt, hogy a gyulladás és az üszkösödés tovább terjed a szervezetében. A műtét sikeres volt, a szerencsétlenül járt férfi jelenleg kórházban lábadozik.

A szakemberek a történtek után arra figyelmeztetik a férfiakat, hogy orvosi konzultáció nélkül semmiképpen se kezdjék el szedni a „kék bogyót”.

Egy hete azonban halállal végződött a Viagra-túladagolás: egy 25 éves jemeni férfi halt meg, mert túl sok pirulát szedett be. A szerencsétlenül járt fiatal éppen a nászéjszakájára készült, ezért tömte tele magát potencianövelővel. Ám mielőtt ágyba bújhatott volna újdonsült nejével, összeesett, és meghalt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik