Élet-Stílus

Nagyobb péniszre vágynak az olaszok

A méret a lényeg az olasz férfiaknak.

Megugrott az igény Olaszországban a péniszhosszabbító-, és vastagító műtétekre. Az utóbbi időben egyre több olasz férfi fekszik kés alá, mert elégedetlen a férfiasságával. Évente 25 százalékkal többen igénylik a péniszkorrekciós műtéteket annak ellenére, hogy egy-egy beavatkozás korántsem olcsó (átszámítva 900 ezer – 2 millió forintra rúg).

Az elmúlt egy év alatt körülbelül 300 műtétet hajtottak végre az egyik milánói „szépészeti klinikán”. Különösen a 30 és 50 év közöttiek választják ezt a beavatkozást; a többségük vastagabb férfiasságra vágyik, a pácienseknek pedig csupán egy része kéri a hosszabbító műtétet. A korrekciós beavatkozások azokban kockázatosak, ugyanis nem várt komplikációkkal járhatnak.

Egyébként – mint egy korábbi felmérésből kiderül – a péniszméret tekintetében az olaszok még a német, a brit, a francia és a spanyol férfiakat is lepipálják. Az olaszok átlagosan 15,7 centis férfiassággal büszkélkedhetnek, míg például a britek 13,97 centissel. A kongóiak viszont még az olaszokon is túltesznek, az övék átlagosan 18 centis.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik