Tech

Bemutatkozott a Diablo IV egyik újabb hőse

Blizzard Entertainment
Blizzard Entertainment

A Blizzard még 2019 novemberében jelentette be, hogy újabb epizóddal bővül a Diablo-sorozat: a mobilos Diablo Immortal mellett elkészül a Diablo IV is, ami jelen állás szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, bár a magunk részéről meglepődnénk, ha nem készülne belőle PlayStation 5-ös, Xbox Seris X-es és S-es, illetve Nintendo Switch-es verzió. Hivatalos megjelenési dátum még mindig nincs, de a frissen bejelentett és idén érkező Diablo II Resurrected után nem túl valószínű, hogy a játék még 2021-ben a boltokba kerül.

Kapcsolódó
Idén érkezik a Diablo II felújított változata
Megtörtént a hivatalos bejelentés a BlizzConon.

A BlizzCon keretében ugyanakkor bemutatkozott a Diablo IV legújabb kasztja, a rouge, és ezzel négyre emelkedett a bejelentett karaktertípusok (barbár, varázslónő, druida) száma, és ha minden igaz, a fejlesztők a jövőben még egy lehetőségről rántják majd le a leplet.

Az új hős bejelentése mellé természetesen egy külön videót is érkezett, amiben kapunk némi ízelítőt a képességeiből, ezzel együtt a játékmenetből és a grafikából, illetve annak is tanúi lehetünk, hogy a Blizzard még mindig elképesztőt tud alkotni, ha átvezető videókról van szó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik