Belföld

Brutálisan összeverte az élettársát egy férfi, mert nem vett neki levest, négy évet kértek rá

Életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat a A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség  azzal a szabadszállási férfival szemben, aki 2019 novembere és 2020 januárja között többször is brutálisan összeverte az élettársát, ami miatt a nő életveszélyes sérülést is szenvedett.

Schmidt Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy négy év börtönt és négy év közügyektől eltiltást kértek a férfira beismerés esetére, azzal, hogy a korábban kiszabott felfüggesztett büntetés végrehajtását is rendeljék el. Hozzátette, a vádlott tagadta a bűnösségét az eddigi eljárás során.

A férfi és a nő 2019 nyarán költözött össze több évi ismeretség után. A férfi rendszeresen veszekedett, és kötözködött a párjával. 2019 novemberétől pedig többször is megalázta és megverte. Az asszony ilyenkor nem mert védekezni, mert attól félt, hogy az agresszív férfi, akkor dühében csak még jobban megveri.

Jó két évvel ezelőtt a férfi azért verte össze ököllel és horgászbottal az élettársát, mert nem vett neki levest. A nő néhány nap múlva az édesanyjához menekült, de két hét után visszament a férfihez, aki fogadkozott, hogy nem bántja többet. A nyugalom azonban nem tartott sokáig. Tavaly január elsején újból veszekedni kezdtek, ami miatt a nő rövid időre elment a lakásukból.

A férfi annyira felháborodott azon, hogy egyedül hagyta őt, hogy több órán át ököllel ütötte és rugdosta a nőt, amikor hazament A brutális verés közben a férfi sértegette és leköpte a nőt, majd másnap úgy tett, mintha semmi sem történt volna. Az asszony ekkor sem ment orvoshoz.

A nő néhány nappal később átment a testvéréhez, majd másnap SMS-ben közölte a férfivel, hogy szakít vele. Az agresszív férfi ezt nem tudta elfogadni, ezért két nappal később felkereste a nőt és kérte, hogy menjen vissza, de ő ezt visszautasította. Ekkor a férfi minden előzmény nélkül, nagy erővel, ököllel mellkason ütötte a nőt, a további verést az áldozat testvére akadályozta meg. A bántalmazások miatt a nő több, 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett, de életveszélyes sérülésként a lépe is megsérült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik