Élet-Stílus

A lépteink elárulják, milyenek vagyunk az ágyban

Tényleg intim részleteket fecseg ki rólunk az, hogyan megyünk át az úttesten?

Azért valljuk be, nagyon kevesen vannak azok, akiknek a szexuális teljesítményük jár a fejükben, amikor kilépnek otthonukból, az irodából vagy végigmennek a folyosón. Pedig belga kutatók – egész pontosan egy szexológusprofesszor és két asszisztense – szerint akár ez is járhatna, a séta ugyanis sokkal árulkodóbb mint hinnénk.

A belga szexdokik szerint az értő szemű férfiak egész sor hálószobatitkot olvashatnak ki a járásból, többek között például azt is, hogy milyen gyakran van – vagy van-e egyáltalán – az adott nőnek orgazmusa. Igen,igen, bármennyire hihetetlennek tűnik, minél peckesebben és magabiztosabban lépked valaki, elméletileg annál nagyobb a valószínűsége, hogy az illető szenvedélyes és tapasztalt szerető, aki rendszeresen eléri és megéli az orgazmust – írja a Daily Mail.

Az erről szóló tanulmány egyébként a Journal of Sexual Medicine című szaklapban jelent meg azzal a kiegészítéssel, hogy a vaginális orgazmus élménye a nőkben energiát, érzékiséget és a szabadság érzését szabadítja fel, amitől általában magabiztosabbnak és elégedettebbnek érzik magukat. Nemcsak a hálószobában, de általában az életben is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik