Élet-Stílus

Csodaalsó férfiaknak

Sok hűhó semmiért vagy önbizalomnövelés: megérkezett a méretnövelő alsó férfiaknak.

Míg a nők hosszú évtizedek óta, egész pontosan már 1964 óta élvezik a push-up áldásos hatásait, a férfiaknak egész eddig nem volt lehetőségük kipróbálni az optikai méretnövelést. Most egy ausztrál cégnek hála, a wonderbra (vagyis a méretnövelő csodamelltartó) mintájára elkészült a férfiaknak szánt wonder-undie (csodaalsó), ami a készítők szerint az öv alatti méreteket növeli „látványosan” – számolt be a hvg.hu.

Nos arról, hogy a felturbózott alsó mennyire esztétikus, illetve mennyire természetes a látvány, megoszlanak a vélemények. A kritikusok szerint az alsó egyrészt természetellenes, másrészt teljesen fölösleges: a nők többsége ugyanis nem a férfiasságot kémleli, hanem ha valamit, akkor már inkább a formás hátsórészt. Arról nem is beszélve, hogy vajmi keveset ér az illúzió, ha a valóság kiábrándító.

A pszichológusok ettől függetlenül nem sietnek azzal, hogy pálcát törjenek a megtévesztős alsó felett: szerintük a mai „méretmániás” világban az alul semmi érzésével kínlódó férfiaknak igenis hasznos lehet egy ilyen ruhadarab. Ahelyett, hogy költséges és veszélyes műtétnek vetnék alá magukat a megfelelés iránti vágytól vezérelve, néhány 10 dollárból megvásárolhatják maguknak az önbizalmat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik