Kultúra

Mads Mikkelsen is beállt a sorba Johnny Depp szerepéért a Legendás állatok 3-ban

Mads Mikkelsen veheti át Johnny Depp szerepét a Legendás állatok és megfigyelésük 3-ban, írja a Guardian. A dán színész állítólag első helyen szerepel a Deppet helyettesítő, felmerült színészek listáján, aki a „sötét varázslót”, Gellert Grindelwaldot alakítaná a filmben.

Mikkelsen jelenleg tárgyalásokat folytat a produkció készítőivel, miután, a Warner nemrég megkérte Johnny Deppet, hogy távozzon a Legendás állatok és megfigyelésük stábjából. A színésznek azért kellett mennie, mert elveszítette azt a becsületsértési pert, melyet a Sun brit bulvárlap ellen indított, amiért az feleségverőnek nevezte őt exneje, Amber Heard bántalmazási vádjai nyomán.

Depp összesen egy jelenetet forgatott le a filmből eddig, mert a járvány megzavarta a film forgatási ütemtervét. Ennek ellenére a színész a teljes gázsiját megkapja. Ez nem meglepő, az A-listás színészeknél ez bevett szokás, szerződésükben sokszor szerepel, hogy a színészt a tiszteletdíj megilleti attól függetlenül, hogy elkészül-e a film, vagy hogy újracastingolják-e az adott szerepet.

Mads Mikkelsen új filmje sokkal többről szól, mint az ivás
Lyonbban, a 12. Lumière Filmfesztiválon mutatták be Thomas Vinterberg Még egy kört mindenkinek! című új filmjét. A Mads Mikkelsen főszereplésével

Kiemelt kép: HEYDAY FILMS / WARNER BROS / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik