Szórakozás

Sváby András Curtis eltűnéséről: Egy segítségre szoruló emberről van szó

Szerinte semmi meglepő nincs abban, hogy nem jelent meg az adásban.

A mai esti ATV-s #Bochkor annyiban rendhagyó, hogy Bochkor Gábor betegsége miatt ezen a héten Kárász Róbert vezeti a műsort. Mint mindig, számos témát érintettek, közte Curtis is, aki egy héttel ezelőtt nem jelent meg a Sztárban Sztár felvételén, így az adást nélküle kellett megoldania a TV2-nek – hogy mik zajlottak a háttérben, arról itt írtunk.

Az egyik vendég, Tatár Csilla elmondta, onnan lehetett tudni, hogy nagyon nagy baj nincs, hogy Curtis posztolt egy fotót aznap Instagramra, illetve lájkolta mások posztjait, így a közösségi médiában aktív volt. Sváby András arról beszélt, hogy szerinte a csatornának számolnia kellett azzal, hogy Curtisben benne van az eltűnési faktor. Majd hozzátette:

Egy segítségre szoruló emberről van szó. Őt nem ismerem, de addikt embereket igen, az ilyen emberek nagyon nagy segítségre szorulnak. Ezeknek az embereknek előbb-utóbb semmi nem lesz fontos. A munkájuk? Hagyjuk. A családjuk, a szépségük, semmi. Az, hogy ő nem jött be ebbe a műsorba, abban semmi meglepő sincsen.

Tatár Csilla azt is elmondta, ő pont azért nem hívta el a műsorába Curtist, mert ő nem tudja megoldani azt a helyzetet, hogy ugrasszon valakit alanynak, ha a rapper nem jön el.

Kiemelt kép: YouTube/Mondd el Tatár Csillának

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik