Élet-Stílus

Az asszony, aki a sírból is szórja a poénokat

fairfield templom (templom, usa, )
fairfield templom (templom, usa, )

Egész életében imádta a vicces történeteket, függetlenül attól, hogy igazak-e, ezért gondoskodott arról, hogy szerettei, a halála napján is nevethessenek egy jót.

Különös gyászjelentés jelent meg a szombati Connecticut Postban. „Norma R. Brewer 83 éves fairfieldi lakos kihűlés miatt életét vesztette a Kilimandzsárón, miután kutyája megette a meleg zokniját és a csizmáját.”A hirdetés arról is beszámol, hogy az idős asszony soha nem érte el élete célját: a csúcsot, de az alaptáborig azért eljutott, ahol az utolsó pillanatban csatlakozott hozzá lánya, macskái és kutyája, Mia. Az asszonyt az ő társaságukban érte a halál.

Donna Brewer, az idős hölgy lánya hamar megfejtette a rejtélyt: maga az anyja adhatta fel a saját gyászjelentését korábban, azzal a megbízással, hogy halála esetén majd közölje le az újság. Norma Brewer sosem járt a Kilimandzsárón, viszont világ életében imádta a jó vicceket és a szórakoztató történeteket – függetlenül azok igazságtartalmától. „Akik ismerik édesanyámat, erre azt mondják: Igen, ilyen volt Norma.” Ugyanakkor a gyászjelentés, Norma életéről szóló többi része pontosnak bizonyult, a temetkezési vállalkozó pedig megerősítette, hogy tényleg Norma Brewer írta a szöveget –

Sokakban felmerült, hogy mi értelme van egy ilyen viccnek, talán a hírekbe akart volna bekerülni? Raymond, Norma fia ezt sem tartja kizártnak: „Ő így látta a világot. Az élet lehet, hogy komoly dolog, de azért nem kell olyan nagyon komolyan venni.” Raymond emlékezett, hogy édesanyja sokszor idézte fel, mennyire szerették nézni a friss újságokat a bridgeporti nyomdában. „Így legalább még egyszer utoljára összekacsinthatott a világgal” – mondja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik