Üzleti tippek

Ezüstérmes lett egy magyar üzleti terv

A nemzetközileg is elismert NOVATech.Com Innovációs Technológiai Üzleti Terv Verseny közép- és kelet-európai regionális döntőjében - hét ország több mint hetven résztvevőjéből - a magyar „Chemistry Logic" szoftver üzleti terve nyerte a 2. helyezést.

A siker a 10 000 $-os díjon túl azt is jelenti, hogy a világdöntő résztvevői lettek, és október végén Kaliforniában mérhetik össze tudásukat a világ többi régiójából érkező versenytársakkal. A világdöntő legjobbjainak a díjazáson kívül, az Intel és egyéb kockázati tőkebefektetők befektetési ajánlatot tesznek.

A Chemistry Logic-kal a gyógyszergyártás során szükséges számítások gyorsíthatóak fel jelentős mértékben azáltal, hogy a kutatók az eddigieknél jóval gyorsabban kereshetnek adatbázisokban, végezhetnek összehasonlításokat és kategorizálhatnak.

A szoftver százszor gyorsabban ér el eredményt, mint a legjobb hasonló termékek. Bérces Attila, a Chemistry Logic Kft ügyvezetője kiemelte, hogy a ValDeal Innovációs zrrt üzletfejlesztési segítsége és a evopro kft szakmai segítsége elengedhetetlen volt a komoly nemzetközi sikerhez, amely reményt ad további finanszírozó partnerek bevonásához is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik