Belföld

Fidelitas: Mit kaptál Gyurcsánytól?

„Mit kaptál Gyurcsánytól? 2012” feliratú egyenpólóban vonult be az ülésterembe a parlament öt fidelitasos képviselője.

A honatyák az euró bevezetésének elhalasztása, és az elbukott labdarúgó Eb-pályázat miatt tiltakoznak. Nyitrai Zsolt, a Fidelitas alelnöke újságíróknak elmondta: a pólóval – amelyen egy áthúzott egyeurós és egy leeresztett focilabda látható – azt akarják üzenni, hogy Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt nemcsak a mindennapok, hanem a jövő is teljesen kiszámíthatatlan.


A képviselő hangsúlyozta: az euró 2012-es bevezetése és a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság olyan lehetőségek lettek volna, amitől a fiatalok Gyurcsány Ferenc “hazug és álszent politikája” miatt elestek. Ezt mi elfogadhatatlannak tartjuk – tette hozzá.


Szerinte Gyurcsány Ferenc az euró bevezetésének időpontja kapcsán “végighazudta” az egész Európai Uniót, hiszen legutóbbi kijelentése egyértelművé tette, hogy 2012-es időpont is “elszállt”. Ezek után feltehetjük a kérdést, mit is vártunk, amikor Gyurcsány Ferenc az Európa-bajnokság mellé állt.


Az egyenpólóban az Országgyűlés fidelitasos képviselői: Szijjártó Péter, Cser-Palkovics András, Ágh Péter, Nyitrai Zsolt és Koszorús László vonultak be az ülésterembe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik