Foci

Történelmi igazolásra készül az Arsenal

Luis Suarez (luis suarez, )
Luis Suarez (luis suarez, )

A londoni klub kész mélyen a zsebébe nyúlni a Liverpool csatáráért.

Arsene Wenger, az Ágyúsok menedzsere mostantól Luis Suárez átigazolására koncentrál, de továbbra is próbálnak megegyezni a Real Madriddal Higuaín ügyében. Természetesen a Liverpool nem engedné el legnagyobb értékét.

Nagy kérdés, vajon Suárez marad-e vörösben
Fotó:AFP

Hétfőn voltak, akik azt állították, az Arsenal 35 millió eurós ajánlatot tett, most viszont közel 41-et is adnának az uruguayi támadóért. Ha sikerül nyélbe ütni az üzletet, Suarez lehet a legdrágább vétel a csapat eddigi történelmében.

A tavalyi szezonban a Premier League-ben 23 találatot jegyző csatár még nem kapott konkrét ajánlatot, de elárulta, hogy két-három csapat is érdeklődik iránta.

„A Liverpoollal július 21-én megkezdjük az ázsiai körutunkat, persze senki sem tudhatja előre, mi lesz a jövőben. Egy telefonhívás megváltoztathatja a terveidet” – nyilatkozta a Vörösök támadója.

Wenger a nyáron körülbelül 116 millió euróból szeretne költekezni, ami az előző évekhez képest szokatlanul nagy összeg. Minimum két minőségi játékossal erősítene, legfőképpen egyet csatár posztra, egyet pedig a középpályára igazolna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik