Élet-Stílus

A McDonald’s-számlát tetováltató kamasz visszatért

Ezúttal a gyorséttermi számla feltetoválása után kapott számlát varratta magára.

Nagyon a fejébe szállhatott a dicsőség Stian Ytterdahlnak, annak a norvég kamasznak, aki pillanatok alatt vált világhírűvé azzal, hogy alkarjára tetováltatta a McDonald’s-számláját. Mint korábban írtuk, a barátai akarták megleckéztetni a nők iránti túlzott érdeklődése miatt, egy a fenekére varratott Barbie-val, de azt mondta, akkor már inkább a számla a karjára, szaván fogták.

Miután a tetoválást készítő művész feltette a művéről készült fotót a szalonja Facebook-oldalára, először a helyi, aztán országos média kapta fel a sztorit, a fiúval lettek tele a közösségi portálok, s végül a nemzetközi média is bemutatta a tetoválását, többek között a CNN is.

fotó: Facebook

A srác élete igencsak felpezsdült: a Facebook-profilján folyamatosan olyan képeket oszt meg, melyeken csinos lányokkal, vagy norvég rocksztárokkal pózol a mekis tetkójával.

A könnyen jött, kétes dicsőség azonban hamar feledésbe merül, valamit tenni kell, hogy visszatérjen. Stian Ytterdahlnak pedig volt ötlete egy újabb hírnévhullám beindítására. Másik karjára a német RTL kamerája előtt tetováltatta fel a McDonald’s-számláról készült tetoválás számláját. Mi lesz a következő?

fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik