Szórakozás

A 49 éves Barta Sylvia most az egyszer mutatja meg magát újságnak bikiniben

És egyúttal azt is elmondta, hogy miért néz ki ilyen jól.

A TV2 visszatérő időjósa közel az 50-hez is tökéletes formában van, amit az e heti Best magazinnak meg is mutatott. Igaz, Barta Sylvia nem szeretne rendszert csinálni teste mutogatásából.

A külsőmmel nem kérkedtem soha. Az, hogy most egy újság hasábjain megmutatom magam bikiniben, egyszeri alkalom, de bízom benne, hogy jó példa lehetek másoknak. Koromnál fogva én már nyugodtan mondhatom, sok mindent láttam és tapasztaltam, ezért pontosan tudom: igaz a mondás, csak ép testben van ép lélek, de fordítva talán még inkább megszívlelendő a dolog: csak annak lesz szép a külseje, akinek rendben van a lelke is. Egy ember a test, a lélek és a szellem hármas egységéből áll. Mindhármat ugyanúgy táplálni kell

– mondta a lapnak Barta Sylvia, aki arról is beszélt, mit tesz az alakjáért.

Az izmaim emlékeznek arra az emberfeletti teljesítményre, amit korábban véghezvittem, így ha néha el is engedem magam, vagy valami gátol a mozgásban, akkor is hamar össze tudom kapni magam. Egyébként mindenben, így a mozgásban is a mértékletesség híve vagyok. Heti 3-4 alkalomnál több edzés nem szükséges. Végzett edző vagyok, heti háromszor tartok órát, és ez nekem elég.

Kiemelt kép: Best

Ajánlott videó

Olvasói sztorik