Foci

Torghelle az MTK-ba igazol?

Torghelle Sándor (torghelle sándor)
Torghelle Sándor (torghelle sándor)

A csakfoci.hu információi szerint egyre biztosabb, hogy a visszatér korábbi klubjába a válogatott csatár.

A nemzeti csapat mezét 42 alkalommal magára húzó csatár és a Videoton közös megegyezéssel november közepén bontott szerződést, mivel ebben az idényben már nem igazán számoltak Torghellével, ő pedig több játéklehetőségre vágyott.

Azóta felröppent több pletyka is arról, hol köt ki a csatár: az Újpest, a Puskás Akadémia és az MTK is szóba került, de most úgy tűnik, a kék-fehérek lehetnek a befutók.


Fotó: MTI

A csakfoci.hu ugyanis úgy tudja, az MTK vezetése már többször tárgyalt a labdarúgóval és szinte célegyenesben van a szerződtetése. A lap korábban is írt arról, hogy a fővárosiak a Torghelle, Tököli, Kenesei, Kabát négyesből szeretnének magukhoz csábítani egy vérbeli támadót, a játékos pedig azt nyilatkozta, kizárásos alapon az MTK és az Újpest az a két klub, ahol focizna.

A Kispesten nevelkedett Torghelle a 2003-2004-es idényben volt az MTK játékosa: akkor 22 mérkőzésen kilenc alkalommal talált a kapuba, majd a szezon végeztével leigazolta a Crystal Palace, bár ebben nagy befolyása volt annak, hogy 2004 júniusában duplázott a németek elleni barátságos mérkőzésen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik