A tejszínhab reneszánszát éli Amerikában, főleg, mióta a boltok polcain megjelent az alkoholos változat is, méghozzá egyszerre két márkában is: a fiatalok körében természetesen az új termékek azonnal nagyon népszerűek lettek. Főleg koktélok elkészítéséhez használják, de egyre gyakrabban forró csoki tetejére kerül a speciális nyalánkság – olvasható a betegszoba.hu oldalán.
A Massachusetts Alkoholtermék Bizottság sem hagyta szó nélkül a termékek megjelenését: aggodalmát fejezte ki, szerintük veszélyesek lehetnek az alkoholos tejszínhabok. A két külön cégnél forgalmazott tejszínhab alkoholtartalma 30-36%, ám a bolti eladók szerint mindenki tisztában van a fogyasztás kockázataival. Szerintük a fiatalok is ennek megfelelően, mértékkel és körültekintően használják. A tejszínhabot egyébként többféle ízben, csokoládé, karamellás kávé és dió változatban is megvásárolhatják.
Egyre népszerűbb az alkoholos tejszínhab (betegszoba.hu)