Élet-Stílus

Felnyitható hídon akartak átugratni autóval, nem sikerült

A hatóságok még vizsgálják, hogy alkohol vagy drog szerepet játszott-e az amerikai Louisiana államban történt balesetben.

Meghalt két texasi férfi, amikor autójukkal megpróbáltak átugratni egy felnyitható hídon – jelentette a helyi sajtó. A baleset előző hét pénteken, helyi idő szerint hajnali két óra előtt történt Louisiana államban, a Black Bayou-hídon.

Az állami rendőrség közlése szerint egy szemtanú látta, ahogy az autó megáll a hidat lezáró sorompónál, ami azért volt leeresztve, mert egy hajó elhaladása miatt a hidat felnyitották. Az anyósülésen utazó férfi ekkor kiszállt az autóból, felemelte a sorompót, hogy a sofőr fel tudjon menni a hídra, majd visszaült az autóba.

Felnyitott hídon hajtott át egy nő Horvátországban - videó
Egyszer egy traktoros is megpróbálkozott hasonlóval, de nem sikerült eléggé felgyorsulnia.

Ezután elgurultak a felnyitott hídrészhez, visszatolattak, majd teli gázzal elindultak a felnyitott részhez, hogy átugrassák a nagyjából 50 méteres rést. A mutatvány azonban nem sikerült, és az autó a vízbe zuhant, és a folyó mélyére merült.

A 23 éves sofőr az autóban rekedt, és meghalt. A 32 éves utasnak ugyan sikerült kijutnia az autóból, de végül a vízbe fulladt. A hatóságok még vizsgálják a baleset körülményeit, köztük azt, hogy a két férfi fogyasztott-e alkoholt, vagy drogot.

A kiemelt képen a Black Bayou-híd, ahol a baleset történt. Fotó:CNN

Ajánlott videó

Olvasói sztorik