Szórakozás

James Corden műsorában belekukkanthattunk Lisa Kudrow telefonjába

James Corden műsorának, a Late Late Show-nak az egyik legérdekesebb szegmense, amikor a meghívott három híresség kiáll, mutatnak egy zenelejátszást, egy fotót, meg egy elküldött üzenetet, a műsorvezetőnek pedig meg kell helyesen tippelnie, hogy kinek a telefonjából származik az. A legújabb kiadásában a volt Saturday Night Live-os Jason Sudeikis és Will Forte mellett Lisa Kudrow volt a potenciális személy, végül kiderült, hogy utóbbihoz tartozott a kérdéses telefon. Ez alapján megtudtuk, hogy Kudrow AC/DC-t hallgat, továbbá néha furcsa fotókat ment el.

Kudrow egyébként az Éretlenségi című filmjét promózta a műsorban, aminek a premierjén kérdezték a Jóbarátokról. Az ET kérdéseire válaszként elmondta, hogy nem igazán szokta nézni a sorozat ismétléseit, mert lehet, hogy nem fog tetszeni magának, és inkább nem kockáztat. Arra a kérdésre, hogy melyik volt a legemlékezetesebb pillanata a szitkomból ezt felelte:

Az első epizód. Mert nagyon izgalmas volt. Olyanok voltunk, mint a kiskutyák, akik egymáson másznak és játszanak. Szórakoztató volt.

Kiemelt kép: Noel Vasquez/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik