Élet-Stílus

A vegán anyuka betegség elleni titkos receptjében van valami nagyon pikáns

Tracy Kiss kétgyermekes anya és jógatanár, így azt gondolhatjuk, tudja, hogyan kell vigyáznia magára és hogy miként maradjon egészséges. A legutóbbi egészségügyi praktikája viszont egészen szokatlan, és kell hozzá egy férfi segítsége is. Össze kell hozzá keverni gyümölcsöket, kókusztejet, mandulatejet

és spermát.

Aztán keni is fel az arcára. Vagyis eddig csak ezt tanácsolta, segített eltüntetni a rosacea nyomait az arcáról de most már azt mondja egy italok összetevőjeként is működik.

Kimerültnek éreztem magam, nem volt energiám, de most teljesen feltöltődtem és a kedélyem is jobb lett

– nyilatkozta a Sunnak. Amióta „szedi”, azóta nem volt beteg és a bőre sem volt még soha ilyen jó állapotban.

Kiss egyébként egy barátjától szerzi be az ondót, aki hetente háromszor visz neki egy tégellyel. A barátnak nincs semmilyen szexuális úton terjedő betegsége, nem drogozik, nem cigizik és nem iszik alkoholt. A barát segítségének íze viszont különböző, attól függ, mit evett előtte, Kiss szerint minden egyes adagnak megvan a saját, különleges zamata.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tracy Kiss🇭🇺🇬🇧🇮🇪TATTOO FITNESS (@tracykissdotcom) által megosztott bejegyzés, Máj 3., 2019, időpont: 2:46 (PDT időzóna szerint)

A beauty bloggerként is tevékenykedő nő mindenkinek csak ajánlani tudja a spermát, nem szabadna „annyira nevetségesen” hozzáállnunk,

ráadásul nem tartalma e-számokat és kemikáliákat sem.

Egyébként nem ő az egyetlen, aki a sperma használatát javasolja. Éppen a minap nyilatkozott hasonlót arcmaszk használatához a Stella McCartney-val  és Gwyneth Paltrow-val is dolgozó szépségszakértő Chelsee Lewis.

A sperma segíthet, hogy fiatal maradjon a bőrünk, mondja a celeb szépségszakértő
Bizarr megoldása van az arcszépítésre a Gwyneth Paltrow-val is dolgozó szakértőnek.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik