Élet-Stílus

A sperma segíthet, hogy fiatal maradjon a bőrünk, mondja a celeb szépségszakértő

Chelsee Lewis, aki olyan sztárokkal dolgozott már mint Stella McCartney vagy Gwyneth Paltrow, egészen bizarr megoldást javasol arra, hogyan tűnjön fiatalabbnak a bőrünk:

a spermás arcpakolást

– árulta el a Daily Mailnek, noha az nem derül ki belőle, hogy kuncsaftjainak ajánlotta-e már ezt a megoldást.

A szexuális közösülés segít a hormonok egyensúlyba hozásában és javítja a kollagéntermelést is. De még egy lépéssel tovább is lehet menni: egy spermamaszkkal.

„A partnerünk ondójának maszkként való felhasználása tele van egy spermin nevű vegyülettel, ami egy antioxidáns, ami segít csökkenteni a ráncokat, simább lesz tőle a bőr, megakadályozza a pattanások vagy a foltok kialakulását és egy egészséges kinézetű bőrt kapunk tőle” – magyarázta Lewis.

A szépségszakértőnek emellett vannak kevésbé meredek tanácsai is. Így, hogy reggelente 15-20 percre egy teáskanál kókuszolajjal öblögessük a szánkat, még mielőtt ennénk vagy fogat mosnánk. Bár egy kicsit fájdalmas, de ha nap mint nap csináljuk, akkor feszesebb lesz tőle a bőrünk. Másrészt energikusabbak leszünk tőle, erősíti, fehéríti a fogainkat és a pattanások kiütések eltűnésében is segít.

Egy másik trükkje a reggeli készülődéskor, hogy a mosdókagylóba rakjunk jégkockákat és öntsünk rá hideg vizet. Ezzel loccsantsunk az arcunkra 15-20-szor egymás után, ettől szintén feszesebb és fényesebb lesz a bőrünk.

Az ultrahangról pedig azt mondja Lewis, nem csak az orvoslásban veszik hasznát.

Egyre inkább népszerűbb az arcfeszesítés és öregedés elleni küzdelemben, ez az egyik technológiai újdonság a piacon. A HIFU-kezelés egy nem sebészeti arcfeszesítő kezelés magas intenzitású, fókuszált ultrahang használatával.

Így a bőr mélyen fekvő részeit is stimulálja anélkül, hogy károkat okozna a felszínen. 2-3 hónapon át is javul kezelésről kezelésre a bőr állapota, de van, akinél még hat hónap után is javulás tapasztalható, tette hozzá a szakértő.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik