Foci

Kockáztatott a címvédő, nem jött be

Radamel Falcao (radamel falcao, )
Radamel Falcao (radamel falcao, )

Az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában a címvédő Atlético Madrid kikapott a Rubin Kazanytól. Diego Simeone megvédte játékosait.

Mint azt megírtuk, a legjobb 16 közé jutásért rendezett párharc odavágóján az Atlético Madrid hazai környezetben szenvedett vereséget a jóval gyengébb orosz Rubin Kazany együttesétől.

Így Falcaóék meglehetősen nehéz helyzetben vannak, hiszen legközelebb idegenben kellene nyerniük, két vagy több góllal. Ez nem lesz könnyű feladat, az oroszok a csoportkörben ugyanis csak három gólt kaptak: Milánóban kettőt az Intertől, Belgrádban pedig egyet a Partizantól, vagyis hazai környezetben senki sem tudta bevenni a kapujukat.

Tegyük hozzá, a Kazany egy félidőt emberhátrányban játszott, és az Atlético még így sem tudott egyenlíteni. Ennek ellenére Diego Simeone, a Matracosok trénere megvédte labdarúgóit, mondván: „a labdarúgás egy kockázatos játék”.

Az utolsó percben a madridiak szögletet végezhettek el, így Simeone előreküldte kapusát, Asenjót is. Ám az oroszok megszerezték a labdát, és végül az üres kapuba találtak be.

„A döntésért, hogy előreküldtem Asenjót, vállalom a felelősséget. Ha bejön, 1-1 lehetett volna, amivel sokkal jobb helyzetbe kerülünk” – mondta Simeone.

A visszavágókat február 21-én rendezik. A játéknap többi mérkőzésről ide és ide kattintva olvashatsz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik