Szórakozás

15 ezer szülinapi sms-t kapott egy poén után egy New Jersey-i férfi

A fiai találták ki a mókát.

Chris Ferry március 16-án ünnepli a 62. születésnapját.

Ha az olvasónak hirtelen nem ismerős ez a név, az teljesen normális: a New Jerseyben élő Chris Ferry nem celeb, eddig legalábbis csak a családja és a barátai körében volt ismert. Most azonban fiai révén bekerült a világsajtóba.

Az egész úgy kezdődött, hogy Chris március elején kapott egy sms-t egy Nick nevű embertől.

Megkérdezte a feladótól, honnan ismerik egymást, kiderült, hogy sehonnan, csak Nick látott egy óriásplakátot, amelyen arra biztatták, hogy

kívánjon boldog születésnapot Chris Ferrynek. A következő napokban beindult a köszöntéscunami: az ünnepelt néhány nap alatt 15 ezer (többnyire ismeretlen) embertől kapott üzenetet és hívást, mindenki boldog születésnapot kívánt neki.

Mint kiderült, a férfi fia (akit szintén Chris Ferrynek hívnak) tehet mindenről. Az ifjabb Chris elmesélte a CNN-nek, hogy saját vállalkozása – egy rehab – számára vásárolt plakáthelyet, amikor eszébe jutott, mi lenne, ha megviccelné apját egy ilyen hirdetéssel. Egyeztetett a testvérével, aki hülyére röhögte magát az ötleten, és március 6-án kirakattak egy óriásplakátot, amelyen az apuka arca látható, és egy felirat:

Kívánj boldog szülinapot az apukámnak,

és a szöveg alatt feltüntette a papa telefonszámát.

facebook/christopherfferry

Amint azt maga az ünnepelt elmondta a WPBF 25 tévécsatornának, az sms-ek száma akkor kezdett felpörögni, amikor fia a Facebookra is kitette a plakát fotóját.

A posztban a kis Chris azt írta, gyerekkoruk óta imádják megviccelni az apjukat, és amikor a papának születésnapja volt, mindig titokban szóltak a pincérnek, aki erre hozott valami meglepetést.

Chris Ferry születésnapja csak március 16-án lesz, addig még várhatóan befut pár ezer üdvözlő üzenet.

 

via CNN, USA Today

Élete meglepetését kapta fiától az anyuka – videó
Több mint 10 év után hálálta meg a segítséget a fiú.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik