Szórakozás

Tűzoltók mentették meg a születésnapot

Lemondták a vendégek a zsúrt – de így is volt meglepetés.

Jackson Reid a napokban ünnepelte harmadik születésnapját.

A harrisburgi (Észak-Karolina) kisfiú családja nemrég térhetett vissza otthonukba, miután a Florence hurrikán letarolta a környéket.

Szeptember 23-ára szervezték a szülinapozást, és a kis Jackson már a hét eleje óta csak a zsúrról beszélt, vasárnap pedig hihetetlen izgalomban ébredt.

Aztán jött a szörnyű fordulat: a buli reggelén sorra mondták le a részvételt a meghívottak. Egymás után jöttek a szülőktől az üzenetek a kisfiú anyjának, Melissának a telefonjára – kiderült, hogy nyolc gyerekből hét nem tud jönni.

Melissa pánikba esett, és az volt az egyetlen ötlete, hogy felhívja a tűzoltókat. Jackson imádja a nagy járműveket, ezért az anyuka arra gondolt, hátha a lánglovagok tudnak segíteni valami kis születésnapi meglepetéssel.

Tudtak.

A parancsnok mind a három egységet behívta, vásároltak lufikat, sütit, jégkrémet.

Melissa Reid / Facebook

Jackson extázisban volt: mindent kipróbálhatott, beült a kocsikba, nyomkodhatta a gombokat. Aztán 15 tűzoltó elénekelte neki a Happy birthdayt.

A kisfiú azóta már a barátaiként hivatkozik a lánglovagokra, és egy tapodtat sem mozdul a testvérétől kapott tűzoltókocsi nélkül.

Melissa Reid / Facebook

 

via WBTV, kiemelt kép: Melissa Reid / Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik