Szórakozás

Csősz Boglárka Story Gálán viselt csizmáját Michelle Obama inspirálta

A Story Gála közvetítésünkben mi is szót ejtettünk Csősz Boglárka csodás szettjéről, amiről akkor azt tudtuk meg, hogy Abodi, továbbá a táska Versace.

20. Story Gála: Pintér Tibor sokkolt, Geszti beszólt, Medveczky ott volt
A legfontosabb pillanatok a Story Gáláról a 24.hu-n.

Most kiderült, hogy a csizmáját mi alapján választotta. Egy Instagram-posztban árulta el, hogy Michelle Obama aranyszínű csizmája inspirálta abban, hogy egy ezüstszínűt válasszon.

Michelle Obama felejthetetlen arany színű Balenciaga csizmája után itt volt az idő egy csillogó ezüst színű Abodi csizmát villantani! Az egykori First Lady Sarah Jessica Parker műsorába vonult be a hologramos combcsizmában, azért, hogy a figyelmet az amerikai divattervezőkre irányítsa, én magam a metálos csizmát pedig azért viseltem, hogy a figyelmet a magyar divattervezőkre irányítsam!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🌟After @MichelleObama’s unforgettable flashing gold @Balenciaga tigh-high boots, I am here to flash my glittery silver @abodi_official_ boots! The former First Lady visited @SarahJessicaParker in the hologram thigh boots to put focus on the American fashion designers, myself, I wore metallic boots to draw attention to the Hungarian fashion designers! ☄️At a glamorous event like this, for a woman not the “most beautiful”, but the “most stylish” title is the goal to win! For style though one must have boldness, self-confidence, coolness, naughtiness, intelligence and pride! 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 @MichelleObama felejthetetlen arany színű @Balenciaga csizmája után itt volt az idő egy csillogó ezüst színű @abodi_official_ csizmát villantani! 👢👢Az egykori First Lady @SarahJessicaParker műsorába vonult be a hologramos combcsizmában, azért, hogy a figyelmet az amerikai divattervezőkre irányítsa, én magam a metálos csizmát pedig azért viseltem, hogy a figyelmet a magyar divattervezőkre irányítsam! 👸Egy ilyen elbűvölő eseményen egy nőnek nem a “legszebb” címszó elnyerése a cél, hanem a “legstílusosabb”! A stílushoz pedig merészség, önbizalom, vagányság, pajkosság, intelligencia és tartás kell! #glamsquad #chic #sikkes #csillivilli #extravagáns #glittergoddess #glamazon #glamourous #redcarpet #storygála #storygála2019 #vörösszőnyeg #abodiwomen #theparisarmy

Boglárka Csősz Talu (@boglarkacsosz) által megosztott bejegyzés, Febr 12., 2019, időpont: 1:17 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Bielik István / 24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik