Kultúra

Önkénteskedjen ön is, cserébe Quimby koncertjegyet kaphat

Turnéra készül a Quimby, mely Rácalmáson indul, majd a békéscsabai, debreceni és szombathelyi koncertek után Budapesten is fellépnek, március 29-30-án egy dupla koncerttel a Barba Negrában. A Family Tugedör koncertek a Quimby tagok összes zenekarát felvonultatják, így fellép majd a Quimby mellett A Kutya Vacsorája, az Aranyakkord, a Marlboro Man, a SZILÁRD és a Kárpáti Dódi Priváti Projekt is.

Utóbbi koncert különlegessége, hogy a zenekar a MagNet Bankkal való együttműködésének köszönhetően mindkét koncertre 15-15  ingyen jegyet is kiosztanak, melyekért cserébe egy napos önkéntes munkát kell vállalnia a jelentkezőknek.

A Quimby és a MagNet Bank akciójának a lényege, hogy megmozgassa és önkéntességre bátorítsa az embereket. A részletes feltételekről ezen a linken lehet tájékozódni és jelentkezni február 4. és 24. között, mellyel a BAGázs Közhasznú Egyesület, a Budapest Bike Maffia, az Erdőmentők Alapítvány, a Noé Állatotthon Alapítvány vagy a Suhanj! Alapítvány munkáa támogatható. Az önkéntes munkát február 11. és március 17. között lehet teljesíteni.

Kép: Magnet Bank, Quimby

További infók és jelentkezés:
https://www.magnetbank.hu/onkenteskedni-meno

Kiemelt kép: Szigetváry Zsolt / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik